Turun Shelttikerho

Go to content

Main menu

Turun shelttikerho


SHELTTIRIEHA  5.9.2015

Tämän vuoden Shelttirieha pidetään lauantaina 5.9.klo 10-14. Varsinais-Suomen kennelpiirin majalla. Luvassa match show, leikkimielisiä kilpailuja, trimmausoppeja ja valokuvausta. Ei välttämättä tässä järjestyksessä.

Leirimätsärin tuomarina Leena Kokko (Anyway-kennel).

Ottakaa omat trimmaustarvikkeet mukaan (ne ovat yhtä henkilökohtaisia kuin hammasharja..): sakset (ohennus- ja tavalliset), harja, suihkupullo (sitä toki saa lainata). Leirimätsäriä varten hyvä ottaa myös näyttelyhihna ja koiralle makupaloja.

Kaikki sheltit omistajineen ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Pennutkin ovat erittäin tervetulleita tapaamaan muita shelttejä ja temmeltämään keskenään.

Osallistumismaksu 10€/hlö maksetaan etukäteen 31.8.mennessä Turun Shelttikerhon tilille Nordea FI3515903500609373.

Kahvitarjoilu!

Ilmoittaudu etukäteen 31.8. mennessä Tarjalle: tarja.rosten@rosten.fi
Tiedäthän, että tottelevaisuuskokeiden säännöt muuttuvat tänä vuonna? Uudet säännöt tulevat voimaan 1.8.2015. Uudet säännöt suoristus- ja arvosteluohjeineen ovat luettavissa Kennelliiton sivuilta:
http://www.kennelliitto.fi/uutiset/tokon-uudet-suoritus-ja-arvosteluohjeet

Varsinkin alempiin luokkiin (alo & avo) tulee runsaasti muutoksia. Alokasluokassa mm. vain 1 minuutin paikallaanolo, mutta koirat käsketään yksitellen maahan. Uutena tulee mm. noutokapulan pito ja kauko-ohjaus. Estehypynkin suoritus muuttuu (onneksi). Avoimessa luokassa ei enää ole paikalla makuuta, vaan paikalla istuminen. Monet liikkeet muuttuvat vähän tässäkin luokassa ja uutena tulee mm. merkin kierto ja ruutuun lähettäminen.

Myös ylempiin luokkiin tulee muutoksia ja ihan uusiakin liikkeitä. Voittajaan tulee mm. ohjattu nouto vähän erilaisena kuin vanha EVL:n ohjattu. Myös erikoisvoittajaluokan ohjatun noudon ja ruudun suoritukset muuttuvat jonkin verran.
************************************************************************************************************

Olemme perustaneet Facebookiin "Turun Shelttikerho" ryhmän, jossa tiedotamme kerhon järjestämistä tapahtumista sekä otamme vastaan ehdotuksia ja palautetta kerhon toiminnasta. Ryhmän tarkoituksena on helpottaa palautteen antamista ja nopeuttaa tiedottamista. Tämä sivusto jatkaa edelleen Turun Shelttikerhon virallisena tiedotussivustona, mutta Facebookin ryhmä on täydentävanä tiedotuskanavana. Käy ihmeessä tutustumassa myös Facebookin sivustoon!

 
 
 
Back to content | Back to main menu