Yritysinfo - AutoTeam Turku

Go to content

Main menu:

Yritysinfo

Korjaamo Ossi Rosten aloitti autokorjaamotoiminnan Turun motonetin uuden liiketalon yhteydessä toukokuussa 2013. Siirryimme 3.9.2018 uusiin tiloihin Orikedolle ja irtaannuimme Motonet yhteistyöstä. Nyt pystymme tarjomaan laadukkaat varaosat paljon entistä laajemmalla valikoimalla ja tulemme kehittämään toimintaamme muutenkin niin että pystymme tarjoamaan laadukkaan ja osaavan korjaamopalvelun. Korjaamo on nykyaikaisen autotekniikan vaatimusten mukaisesti varustettu monimerkkikorjaamo. Olemme kasvaneet yhdeksi Turun alueen suurimmaksi autokorjaamoksi. Asiakkaita palvelemassa on 13 automekaanikkoa ja  4 henkilöa työnvastaanotossa.
Teemme yli 10 000 auton huolto tai korjaustapahtumaa vuodessa.

Vuonna 2016 teimme 10236 huoltoa/korjausta, asensimme 23120 varaosaa,
teimme 2678 auton renkaanvaihdot, myimme 1320 rengasta, rengashotellissamme on 3208 rengasta.Panostamme vahvasti osaamiseen ja siksi jokainen työntekijämme on mukana koulutusohjelmassamme. Ylläpidämme osaamistamme jatkuvalla autotekniikan ja laiteosaamisen koulutuksilla.
Hyvä asiakaspalvelu on erittäin merkittävä asia motonet korjaamossa. Olemme ottaneet käyttöön aivan uusia asiakaspalvelumalleja joilla luomme nopean ja asiakkaalle sopivan autohuoltopalvelun.

Muutama sana omasta taustastani. Koulutukseltani olen autoasentaja, autoinsinööri ja autotekniikan opettaja. Työkokemukseni on karttunut autoalan opettajatehtävistä ja erilaisista korjaamon työtehtävistä. Mekaanikkona, työnjohtajana, varaosamyyjänä, korjaamopäällikkönä ja  erilaissa autoalan teknisissä tehtävissä.
Hyvä asiakaspalvelu ja osaaminen ovat meille tärkeitä asioita.Ossi Rosten

Yhteystiedot

AutoTeam Turku 0207350600
Y-tunnus 2821723-6

 
Back to content | Back to main menu